#Книга_на_вихідні #психологічний_трилер

📓«Жінка у вікні» Е. Дж. Фінн
📌Жанр: психологічний трилер
Мали спокусу зазирнути у чужі вікна, повз які ви щодня проходите чи бачите з власних вікон? Підглянути за чужим життям? Дізнатись що ж там відбувається за шторами сусідів?
Іноді чужі вікна приховують значно більше загадок і таємниць...
Тож беріть каву, книжечку і погляньте, що ж там за вікном, дверима, світом...
📖Сюжет:
Дитячий психолог Анна Фокс живе одна у своєму нью-йоркському будинку. Через пережитий сильний стрес у неї розвивається агорафобія ‒ людина абсолютно не виходить з дому, а відкритий простір викликає панічні атаки.
Чоловік і донька "живуть окремо", хоча вона щодня розмовляє з ними по телефону. Анна витрачає час за переглядом старих фільмів, згадує щасливі дні та улюблену роботу. При цьому страшенно п’є і... підглядає за сусідами через вікна свого самотнього дому.
Якось у будинку, розташованому через сквер, з'являються нові мешканці: батько, мати, син-підліток. Благополучна, просто бездоганна сім'я. Але якось Анна, наставивши у вікно об'єктив камери, бачить сцену, яка її шокує.
Чи повірять напівбожевільній жінці, яка змішує ліки з алкоголем? Можливо, то просто робота її бурхливої та хворої уяви? Як довести правду в якій сумніваєшся сама?⠀
💭Відчуття ніби Гоукінз та Фінн десь перетинались по життю. Або «Дівчина у потягу» підросла, народила дитину і стала «Жінкою у вікні».
Як на мене, то ці твори схожі.
Книга сподобається тим, хто любить зануритись у заплутаний клубок подій та розслідувань.
P.S.: Не читайте анотацію, бо там конкретний спойлер і буде вже не так цікаво.
🔥 Цитати:
«Суть божевілля в тому, що людина знову і знову думає те саме, чекаючи іншого результату»
«Що такого в цьому будинку? Туди приходить помирати любов»





 

Коментарі