Совенятко. Іграшка власноруч.

    Зацікавитись книжкою можна після статті улюбленого критика або короткої анотації в глянцевому журналі, після рекомендації авторитетної людини, після цікавого інтерв'ю письменника в будь-якому ЗМІ, а можна після проведеного майстер-класу в бібліотеці. Сьогодні ми шили ось таке симпатичне Совенятко - м'яку іграшку.





    Також можна зробити іграшки  з паперу, тканини, хутра, пластиліну, пап'є-маше, бісеру. Велику кількість малюнків, схем, викрійок, а також детальний опис техніки роботи ви можете знайти в цій книзі.
    Завдяки цій книзі звичайнісінький гачок у руках юних рукодільниць легко перетвориться на чарівний, здатний творити справжні дива. Докладні інструкції та яскраві фотографії допоможуть зробити перші кроки у плетінні й виготовити кумедні іграшки, занурившись у казковий світ творчості. А їжачок-хитрячок зробить процес навчання захоплюючим та веселим.
    Іграшки, зроблені власноруч, - це не тільки чудовий подарунок для близьких, а й прекрасний привід згадати хвилини спільної родинної творчості. За підготовку МК дуже вдячні Науменко Катерині.

Коментарі