Корисна книжка + МК в бібліотеці = торбинка для змінного взуття.


 Мабуть, багато батьків помічали, що діти неохоче беруть із собою змінне взуття. Або навіть форму для уроків фізкультури. Таке явище можна спостерігати, коли дорослі не вважають за потрібне купувати для цього спеціальний мішок. Замість нього школяреві видають, наприклад, пакет із ручками. Це не надто зручний варіант, до того ж, пакет аж ніяк не пасує юному учневі. Деякі діти неохайно та негігієнічно заштовхують форму чи взуття в рюкзак. А дехто раз у раз «забуває» їх вдома.
Простим, розумним рішенням стане торбинка, створена саме як предмет шкільного вжитку. Вона буде зручною для щоденного використання. А завдяки тому, що виготовлена вона за власними дизайнерськими ідеями, то малий знавець сучасного стилю не буде соромитись її носити.
Велику популярність протягом багатьох років мають практичні і модні джинси. Не поспішайте викидати поношені джинси, так як саме з них ми і шили торбинки.
Готову саморобну сумочку дівчатка прикрасили обємною аплікацією з фетру та мережива - «балериною», а хлопці - «кедами».
Прикрашати можна, в буквальному слові, абсолютно всім. Це можуть бути милі квіти з атласних стрічок, романтичні мереживні оборки, розкішні брошки, грайливі бантики, шкіряні вставки, аплікації з клаптів тканини, декорування паєтками, стразами або різнокольоровими гудзиками.
На ідею виготовлення торбинки нас надихнули ось такі книги, в яких можна знайти ще багато чого цікавого.

Коментарі