Читаємо - депресію долаємо! (до Всесвітнього дня психічного здоров'я)


Сучасне життя саме по собі сприяє стресам: зміни в житті політичному, економічному, негаразди на роботі, та й просто поїздка в громадському транспорті призводять до того, що людина зі своїми стресами починає миритися, а так і до депресії недалеко.
Читання – не тільки захоплюючий і пізнавальний процес, але і загальновизнаний спосіб боротьби з депресією
Книги є джерелом натхнення, здатні мотивувати, дарувати радість, нові враження та емоції.
Більше того, книга здатна активно впливати на емоційний стан людини і, отже, може стати ефективним способом подолання депресії.
У наведеному нижче списку – шість книг, які містять цінні поради й мудрі слова, які допоможуть підняти настрій і пережити депресію.

У вашому будинку купа непотрібних речей? Не знаєте, як позбавити себе від шопоголізму? Хоч скільки прибирай в будинку, а все одно немає почуття порядку? Ця книга змінює існуючий хід справ раз і назавжди. Автор дає цінні поради про те, як звільнитися від усього зайвого і знайти місце для найважливішого. І це стосується не лише матеріальних благ. Після прочитання книги ви не тільки скинете пару зайвих кілограм, нарешті знайдете власний стиль в одязі, але і, оточивши себе улюбленими речами, привабите кохану людину!
У книзі піднімається досить цікава тема — надлишку позитивного мислення. Автор вчить сприймати негатив критично, генерувати з нього життєву енергію, що неминуче призведе до позитивних змін. Хочете навчитися безболісно і жваво долати життєві проблеми, вичавлювати з мінімуму максимум, і таким чином удосконалюватися? Безумовно, цей матеріал для вас.
Історія життя адвоката-мільйонера, який в одну мить втратив інтерес до життя, прийшов до небувалої духовної кризи. Відмовившись від усіх благ, він цілком занурюється в культуру Тибету, намагаючись забути самого себе. І коли, здавалося, виходу немає, здійснюється диво — його життя набуває нових фарб! Джуліан, головний герой книги, пізнає мудрість, з якою можна подолати будь-які проблеми і перешкоди. Переоцінити власне буття, навчитися жити сьогоденням. Прийти до позитивного мислення, а головне, зрозуміти власне призначення. А тепер хоче поділитися цією мудрістю з вами. Якщо ви в пошуках схожих життєвих настанов, читайте книгу безперечно. На думку Якабу — це одна з найцікавіших робіт, що входять до переліку книг, що змінюють життя.

 «Успішна людина обов’язково повинна бути веселою, енергійною, комунікабельною» — стереотип, що складався століттями. Але що, якщо ви не володієте подібними рисами? Вихід є! Автор спростовує другорядність інтровертів в суспільстві, яке болісно сприймає людей, що не відповідають нав’язаним стандартам екстраверсії. На прикладах показує, що інтроверсія — не вирок! Кейн дає поради для поліпшення морального і соціального тонусу, підвищує самооцінку і мотивує. Допомагає рекомендаціями в професійній діяльності, особистому житті, батькам, вчителям, кожній мислячій людині. Книга для взаєморозуміння з навколишнім середовищем, для визнання себе, гармонійного заповнення внутрішнього простору. Заслуговує на увагу, як інтровертів, так і протилежного полюса — екстравертів.


Коментарі