#Книга_на_вихідні #Психологія #Саморозвиток

На зображенні може бути: текст
Розбавимо трохи трилери та детективи😉
📙 «Витончене мистецтво забивати на все» Менсон Марк
📌 Жанр: психологія, саморозвиток, мотиваційна література.
📖 Сюжет:
Забивати – це мистецтво?
Але, є одне але. Як би дивно і парадоксально це не звучало, - але книга не про те, як навчитися "забивати" на все і всіх. Ні. Автор вдало використав назву для того щоб зачепити на гачок читача і привернути увагу до цієї книги. Вона про те, як не розпорошувати себе на дрібниці, як приберегти свої сили для чогось справді важливого і цінного у вашому житті, про проблеми, які є неминучими у житті, і про те, як до них ставитися і сприймати, щоб жити щасливіше.
Ця книга не піде замість вас на роботу, в спортзал, не розрахується з боргами. Але вона допоможе вам віднайти крихту надії та нагадає, що часом ми просто занадто багато беремо близько до серця й живемо з цим наші найкращі роки. Та спонукатиме нарешті втнути щось давно бажане, а не сидіти, залишаючись в своїй зоні комфорту.
Не скажу, що на кожній сторінці тут чекають приголомшливі геніальні ідеї. Автор багато разів повторює одне і те ж у різних місцях, проте завдяки легкому стилю книжка читається без напрягу.
Відгуків на цю книгу дуже багато, і вони абсолютно протилежні. Тому, скільки б я тут тексту не писала, ви не відчуєте її ідею, поки самі не прочитеєте її.
Цитати:
📌«Важливо усвідомити реальність власної смертності. Це усвідомлення змиває всі хрінові, минущі, штучні цінності в житті. Коли більшість людей марнують дні на гонитву за ще однією тисячею гривень або за славою чи увагою, чи за доказами, що вони праві і їх люблять, смерть ставить нам болюче й важливе питання: що ви залишите після себе?»
📌«Ви вже обираєте, щомиті щодня, чим вам перейматися. Тому змінитися так само легко, як і обирати перейматись чимось іншим»
📌«Зазнаючи невдач раз за разом,знову і знову врешті-решт досягнете успіху»
📌«Ваші проблеми не особливі й не унікальні. Майже. От чому відпустити ситуацію завжди означає зітхнути з полегшенням»

Переглянути статистику та оголошення
Усі реакції:
9

Коментарі